SUSTAINABLE EARTH

We zijn in Nederland aan het veranderen. De duurzame maatschappij van morgen is er een die rekening houdt met die verandering. Verduurzamen hoeft niet in je eentje. Samen maken we het makkelijker om voorop te lopen in verduurzaming én comfortabel te blijven wonen en werken.

Wat speelt er?

Wij focussen ons op het ontwikkelen van een leefomgeving die jouw duurzame keuzes steunt en faciliteert. Zo ben jij vrij om de juiste keuze te maken. Duurzaamheid is voor ons daarom een belangrijk thema. Ruimte voor echte natuur, vol lokale flora en fauna én duurzaam materiaalgebruik is natuurlijk van groot belang, maar het zijn ook de kleinere onderdelen waar we aandachtig naar kijken. Zoals het gemak van gescheiden afvalplekken, de opties voor individuele verduurzaming en het creëren van ruimte voor innovatie zowel in onze eigen organisatie als bij onze projecten. We ontwikkelen een ‘sustainable earth’, door rekening te houden met groen, klimaatadaptie en biodiversiteit.

Wat speelt er?

Wat zou volgens jou de prioriteit van onze samenleving moeten zijn?

Wat speelt er nog meer?

Happy Living

De mentale en fysieke gezondheid van de samenleving is steeds belangrijker aan het worden.

Community

De sociale duurzaamheid binnen de samenleving groeit. We staan voor elkaar klaar.

Connection

Onze leefwereld groeit. Wij groeien als mensen mee. De mobiliteit tussen ons wordt steeds belangrijker.

Wat doen we nu?

Duurzaam ontwikkelen betekent voor ons luisteren naar de wens van de maatschappij. We zijn hard bezig om de duurzame maatschappij van morgen te creëren, een samenleving waarin wij samenleven met de natuur. Ontdek hieronder onze future-proof projecten waar sustainable earth een grote rol speelt. 

Welk project spreekt jou aan?

GoodLife Barometer

Benieuwd naar hoe belangrijk verduurzaming is in jouw buurt? Er zijn veel factoren die van invloed zijn op sustainable earth en andere maatschappelijke thema’s die spelen in de buurt. Met onze barometer tool ontdek je hoe buurten in Nederland scoren op maatschappelijke vlakken, en de onderliggende thema’s als klimaatadaptie en biodiversiteit. Voer hieronder je postcode in en bekijk jouw buurt.

vul je postcode in
GoodLife Barometer

Wat betekent sustainable earth voor jou?

Bij GoodLife vormen we samen de maatschappij van morgen. We zijn benieuwd naar jouw kijk op wat er speelt. Kom hier in contact en laat jouw mening horen.

Neem contact op
Wat betekent sustainable earth voor jou?